Städning Stockholm - Vårt motto är rent och snyggt!

Ett städföretag med som fokuserar på de absolut snabbaste, smidigaste och mest effektiva lösningarna för våra kunders städtjänster! Skulle du som många andra slippa känna städångest och bara kunna komma hem till ett nystädat väldoftande hem eller arbetsplats? Du kanske inte har ork eller helt enkelt svårt att hitta tid? På Städning Stockholm tar vi har om dina städproblem utan att du ska behöva anstränga dig eller ödsla tid! och till det bästa priset på marknaden. Vår personal gör på ett “osynligt” sätt kliniskt rent på mycket snabb tid. du kommer inte att märka av oss på något annat sätt än att det blir skinande rent hemma eller på arbetsplatsen.

Städning Stockholm kan vi stolt erbjuda dig alla tänkbara städtjänster till förmånliga priser. Har du planerat att flytta? Går du runt och tänker på den årliga storstädningen? Eller känner du att städning är det absolut värsta man kan göra och vill att vi regelbundet kommer hem till dig och städar? Inga problem! genom att enkelt kontakt oss via mail eller telefon så kommer vi snabbt att vara på plats och ännu snabbare vara borta igen. Resultatet kommer alltid att vara perfekt.

Städning Stockholm det ultimata valet

Vi finns för dig för dig som snabbt och smärtfritt vill ha det bländande rent där hemma eller på din arbetsplats. Städning Stockholm utgår helt och hållet efter dina personliga önskemål och förverkligar dem med det mest effektiva jobbet och till det bästa priset på marknaden idag! Allt för att förenkla din vardag och göra den lättsammare och bekvämare. Städning Stockholms månar alltid om att ge sin personal och sina kunder en trygg miljö och säker service. Du kan själv välja bland våra städare eller städteam för att du ska kunna känna dig så nöjd du bara kan.

Vi lämnar alltid ett perfekt resultat efter oss!

stadning stockholm

Städning Stockholm lämnar alltid samma kliniskt perfekta resultat som ger dig den underbara känslan av vardagslyx och doften av en fräsch nystädad bostad eller arbetsplats.

Flyttstädning
En noggrann och grundlig storstädning är ett måste om du ska flytta. Städning Stockholm erbjudet stolt den snabbaste flyttstädningen du kan få tag på i Stockholm idag! Det är nog med tråkigt jobb under en flytt, så låt Städning Stockholm ta hand om städningen. På ett snabbt men effektivt sätt ser vi till att underlätta hela flyttprocessen för dig.

Hemstädning
Tycker du också att det inte finns någonting som är så skönt som att komma hem till ett helt nystädat och fräscht hem. Inte behöva stressa över att golven behöver dammsugas eller att hela köket måste skuras.
Via Städning Stockholm kan du enkelt boka in en engångsvisit eller återkommande städning av din arbetsplats eller bostad. Städning Stockholm är mycket flexibla och vi anpassar oss helt och hållet efter just dig och dina städbehov. Vi finns vi här för att förenkla vardagen för dig, dag som natt.

Fönsterputsning
Nyputsade fönster är något som verkligen skänker en känsla av nystädat i ditt hem eller på din arbetsplats. Fönster kan vara svåra att få till då de väldigt lätt kan bli randiga eller kanske inte ens rena. Fönsterputsning är en kunskap vår personal besitter och nyttjar så ofta det behövs. Smutsiga fönster drar drastiskt ner renlighetskänslan och en nystädad lokal med smutsiga fönster ser halvfärdig ut.

Kontorsstädning
En ren arbetsplats påverkar arbetsglädjen och ditt engagemang. Städning Stockholm tar tag i den städning som kanske tar emot mest efter att du kanske redan storstädat hela huset själv. Prioriterar du att städa hemma, så prioriterar vi din arbetsplats. Städning Stockholm finns alltid nära, för att underlätta din vardag.

Trappstädning
Städning Stockholm tar även hand om trappstädning. Hela trapphus så även enskilda trappor. Trappstädning är kanske inte något du tänker på särskilt ofta och sällan gör. Självklart är det något som måste göras, hur trist den än må vara. I trapporna samlas lager av smuts, de används av många personer dagligen, med eller utan skor så blir det smutsigt mycket snabbt. Att få ryggskott av att torka trappsteg, stå i onaturliga vinklar och försöka dammsuga är inte längre ett problem. Städning Stockholm erbjudet givetvis trappstädning också.

Därför ser vi till att ditt kontor eller ditt hem alltid ser så fräscht ut det bara går och du slipper ett smutsigt filter över vardagen.